Klasszikus konyhaMinimál konyhaModern konyha

Vásárlási feltételek

1. Web áruházból történő megrendelés: Az áru megrendelése e-mail címünköntörténik, típus, szín, db megjelölésével, a képen látható áru szerint.

2.Szállítás:

 • Eladó vállalja, hogy ha az áru raktáron van, akkor a megrendeléstől számított 48 órán belül feladja a megrendelőnek.
 • Ha az áru (ideiglenes hiánya miatt) nincs raktáron, 50% előleg készpénzben való befizetése vagy átutalása ellenében eladó a megrendelést elfogadottnak tekinti, és 30 napon belül teljesít. A vételár még hátralékos részének kiegyenlítése a kiszállításkor utánvéttel történik.
 • Amennyiben a szállítás nem a vevő hibájából hiusul meg vagy eladó késedelmesen teljesít (vis maior esetét kivéve), eladó a Ptk. szerinti késedelmi kamatot fizet vevőnek az előleg átvételétől annak visszafizetéséig vagy az áru eredeti szállítási határidejétől leszállításáig terjedő minden napra.
 • Szállítási költség a vevőt terheli.

Szállítási feltétel: Budapesten nettó 30.000.- Ft,vidékre nettó 100.000,-Ft feletti megrendelés esetén INGYENES házhoz szállítástbiztosítunk. Egyéb esetben a kiszállítás költsége -az értékhatár alattiszállítási díj nettó 1.900 Ft/db-, vevőt terheli, vagy az áru átvétele aSzekszárdi u. 13. alatt lévő üzletünkben történik.

 

Lehetőség vanfutárszolgálattal, elküldeni a csomagot, akkor munkanapon déli 12 óráig leadottrendelés esetén másnap reggel 9 óráig házhoz kézbesítik a csomagot, érték éssúly függvényében 3400-10000 Ft+ÁFA közötti díjért.

3. Ár:

 • Azonnali kiszolgálás esetén vevő elfogadja és utánvéttel kiegyenlíti az eladó által megadott árat.
 • Ha az áru ideiglenes hiánya miatt a vevő közvetlenül raktárról nem szolgálható ki, úgy az eladó által megadott árat szerződő felek tájékoztató, illetve irányárként kezelik. Ebben az esetben az írásos megrendeléstől számított 30 napon belül eladó köteles megadni a végleges árat, melyet vevő 3 napon belül írásban köteles visszaigazolni. A végleges árat befolyásoló tényezők lehetnek:
   • 5 % -on felüli forintleértékelés
   • dokumentált vételáremelés a beszerzési forrás részéről
   • hatósági árváltozás (vám, illeték. stb.)

4. Fizetés:

Megrendelővállalja, hogy:

 1. azonnali kiszolgálás esetén az áru ellenértékét és a fuvarköltséget a fuvarozónak kiegyenlíti.
 2. vagy a 2. pont második bekezdése szerint jár el.

5. A szín megválasztása:

A megrendelés alkalmával vevő kiválasztja azalábbiakban látható színek egyikét, amihez darabszámot rendel. Színárnyalatireklamációt eladó nem fogad el.

6. Mennyiségi, minőségi reklamációk:

 • Szállítási sérülés esetén eladó vállalja, hogy mindent megtesz, minden nyilatkozatot és szükséges bizonylatot kiad annak érdekében, hogy a vevő sikerrel érvényesíthesse jogait a fuvarozó irányában.
 • Amennyiben az eladóval szemben támasztott reklamáció jogosnak bizonyul, úgy a vevő szabadon választhat(vagylagosan):
   • csere
   • közösen kialkudott árengedmény
   • teljes elállás (gyártási hiba miatt, a szín nem megrendelés szerinti teljesítés esetén)

7. Egyéb kikötések:


7. Egyéb kikötések:

Az esetleges elírásokból eredő károkért a NIETSCH Kft. nem vállal felelősséget. A feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár kerül az online áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor eladó nem köteles a terméket hibás áron értékesíteni, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében vevő elállhat vásárlási szándékától.

Szerződő felek az előbbieken túlmenően az itt nemszabályozott kérdések tekintetében a. Ptk.-ban foglaltakat tekintikirányadónak.

 Fenti feltételeket elfogadom, a vásárlást megkezdem.

Budapest, 2009. november