Hírlevél

Az Ön neve:Email cím:

Keresés

KeresőszóÁr (bruttó) -tól -igKategória

Mit jelent az egyedi konyhabútorgyártás?

A modern és egyedi konyha az Ön szükségleteihez és életviteléhez igazodik. Egy konyhát tapasztalatok szerint 20 évig használunk. Ezért megéri a fáradtságot, hogy a kívánságokra és követelményekre a konyhavásárlás során kellőképpen ügyeljünk.A konyhabutikban a gyártótól, gyári áron kapja meg a megálmodott konyháját. Budapesten ingyenes szolgáltatásunk: felmérés, látványterv készítés, házhoz szállítás és összeszerelés. Ne restelkedjen, kérdezzen, hiszen bútorát Önnek kell élveznie, az Ön kényelmét kell szolgálnia!


          NE VÁRJA MEG A LOMTALANÍTÁST!

Ingyenesen elszállítjuk régi bútorát, ha nálunk rendeli meg új konyháját!

Jöjjön be bemutató termünkbe (H-P 8-20 között egyeztetett időpontban), mi 24 éves tapasztaltunkat tesszük hozzá az Ön elképzeléseihez!


  

Megrendelés menete

  • Válasszunk stílust, színt, elhelyezési formát, alapanyagot együtt a minta termünkben, ahol tapasztalt, szakképzett kollégák hasznos tanácsaikkal segítik az Ön döntését.
  • Ingyenes látványtervet (csak annak, aki tőlünk rendeli meg a konyhát, egyébként 10 000 forint+ÁFA=12 700,-) és árajánlatot készítünk.
  • Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ha elfogadta az árajánlatot.
  • A felmérés és után nincs más teendője, mint várni az álom konyháját (3-4 hét). Ha kéri, a régi bútorát INGYENESEN elbontjuk és elszállítjuk. Felméréskor 50% előleget kérünk.
  • Az elkészült konyhabútort INGYENESEN házhoz szállítjuk és beszereljük. Ha Ön mindennel elégedett, akkor kérjük a számla végösszegét.
BónuszINGYENESEN megszervezzük Önnek a burkoló, villanyszerelő, festő, vízszerelő munkáját is, hogy Ön minél rövidebb idő alatt birtokba vehesse álom konyháját. Kollégáink nem dohányoznak,nem fogyasztanak alkoholt, és 10 éve együtt dolgozunk.
Tippek, ötletekMiért pont itt rendelje meg?Konyhaelrendezési formákAjánlatkérés

Kiemelt ajánlataink

Nincsenek kiemelt termékek az adatbázisban!