Klasszikus konyhaMinimál konyhaModern konyha

Modern konyha

A MODERN, OTTHONOS  STÍLUSÚ  Konyhabútor különböző karakterű bútort takarhat, de jellemző rá, hogy a praktikumot tartja szem előtt, elsősorban szolgál, nem a küllemével tűnik ki. Lehet laminált, fóliázott MDF lekerekített él zárással vagy szigorúbb vonalvezetésű lábakra állított is.

Mindennek megvan a helye, kevesebb a nyitott elem, a pult alatt megjelennek a szélesebb fióksorok. Belesimul a környezetbe, kibontakozhat a lakás többi része és a háziasszony is. A részletek fontosak: megemelt sütő a kényelemért, hangtalanul működő, osztott fiókok teszik vonzóvá.
A színek játékosak, a fa színek mellett megjelenhetnek a homogén színek, a pasztell árnyalatok illetve ezeknek kombinációi is. A fali hidegburkolat (pl. csempe) helyett, a bútoranyagokat hátfalként is alkalmazhatjuk. A konyhabútor felsőszekrényeinél sokszor eltérő magasságúakat kombinálnak össze, melyeken lehetnek felnyíló ajtók, és nyíló ajtók is, akár üveges elemekkel is variálva.
Az élben süllyesztett fogantyúk és a hagyományos húzók egyaránt jellemezhetik ezt a konyhabútor-stílust.
 
Javaslat: Modern stílusú konyhájához válasszon nemesacélból készült, beépíthető készülékeket.
 

Bízunk benne, hogy szakmai hozzáértésünkről a fentiek meggyőzik, és eljön bemutató termünkbe, ahol meggyőződhet személyesen is munkánk minőségéről. Reméljük, ingyenes felmérésünket -Budapesten- igénybe veszi: kattintson ide

Mit jelent az egyedi konyhabútorgyártás?

A modern és egyedi konyha az Ön szükségleteihez és életviteléhez igazodik. Egy konyhát tapasztalatok szerint 20 évig használunk. Ezért megéri a fáradtságot, hogy a kívánságokra és követelményekre a konyhavásárlás során kellőképpen ügyeljünk.A konyhabutikban a gyártótól, gyári áron kapja meg a megálmodott konyháját. Budapesten ingyenes szolgáltatásunk: felmérés, látványterv készítés, házhoz szállítás és összeszerelés. Ne restelkedjen, kérdezzen, hiszen bútorát Önnek kell élveznie, az Ön kényelmét kell szolgálnia!

Megrendelés menete

  • Válasszunk stílust, színt, elhelyezési formát, alapanyagot együtt a minta termünkben, ahol tapasztalt, szakképzett kollégák hasznos tanácsaikkal segítik az Ön döntését.
  • Ingyenes látványtervet (csak annak, aki tőlünk rendeli meg a konyhát, egyébként 10 000 forint+ÁFA=12 700,-) és árajánlatot készítünk.
  • Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ha elfogadta az árajánlatot.
  • A felmérés és után nincs más teendője, mint várni az álom konyháját (3-4 hét). Ha kéri, a régi bútorát INGYENESEN elbontjuk és elszállítjuk. Felméréskor 50% előleget kérünk.
  • Az elkészült konyhabútort INGYENESEN házhoz szállítjuk és beszereljük. Ha Ön mindennel elégedett, akkor kérjük a számla végösszegét.
BónuszINGYENESEN megszervezzük Önnek a burkoló, villanyszerelő, festő, vízszerelő munkáját is, hogy Ön minél rövidebb idő alatt birtokba vehesse álom konyháját. Kollégáink nem dohányoznak,nem fogyasztanak alkoholt, és 10 éve együtt dolgozunk.
Tippek, ötletekMiért pont itt rendelje meg?Konyhaelrendezési formákAjánlatkérés