Klasszikus konyhaMinimál konyhaModern konyha

Minimál konyha stílus - a trend

A '60 - as évektől indult a minimalista stílus, mely napjainkban ismét az enteriőrök maghatározó eleme. Végtelenül letisztult formát jelenítik meg.

Vízszintes vonalvezetés, falra szerelt, azaz függesztett, vagy lábra állított, a talajtól elszakadt, lebegő alsó rész. Fényes festett és/vagy üveg felületek, keret nélküli tükröződő frontok jellemzik. Ritmus és dinamika, a sötét és világos, a sok és kevés kontrasztja. Rejtett, a bútorba simuló világítás, egészen vastag vagy éppen lehelet vékony munkapult. Előfordul, hogy egy része falba süllyesztett, de általában látszik a korpusz oldala, melynek látványa azonos a fronttal. A konyha büszke, minden oldalról mutatja magát, visszafogottságában is feltűnő. A fa színei is megjelennek, akkor az igazi, ha igazi, azaz furnéros kivitelben: wenge, paliszander, zebrano, tölgy. Itt az alumíniummal és az üveggel kombinálhatunk. Színek: a fekete, fehér, szürke, a barna, melyet megtörhet egy-egy tiszta szín. A fogantyúk általában szimmetrikusan középre rendezettek, míg maga a bútor elrendezése aszimmetrikus. Sokszor nem látszanak a fogantyúk, csupán a bútorfront élén végigfutó metál vonal jelzi ottlétüket. Ujjlenyomat mentes, inox felületű gépek egészítik ki a konyhabútort,  az elszívó henger vagy hasáb alakú, de néha pont az dekorál a monoton, zárt felületek mellett.

A hagyományos csempe itt nincs jelen, sokszor a munkapult fut föl a falra, nincs külön vízvető. A mosogató medence belesimulhat a munkalapba, alulról beépíthető vagy munkalapszintű, legyen az rozsdamentes acél vagy gránit. Jellemzőek a félmagas elemek is, az itt megjelenő sütő, kamra és újabban a mosogatógép. Fontos az ergonómia és a praktikum is.

A konyhabútor belül: alumínium, dupla oldalú fiókok rejtett görgővel (tandem-box), hangtalan csúszással és becsapódásgátlóval. Az osztó elemek lehetővé teszik, hogy szelektálható legyen az élelmiszer, ne dőljön össze-vissza, hogy a tányérok, edények se zörrenjenek össze a kihúzáskor. Fiókba épített a fűszertartó is előre kialakított helye van a tároló dobozoknak, evőeszközöknek. Rend uralkodik. Teret nyernek a kihúzható rácsok a fix polcok helyett, a sarokelemeket kihasználó kifordítható rácsok, vagyis a magic corner. A mosogató környékén beépített szeméttároló lehet szelektív, akár kéz nélkül működtettető. A konyha tervezésekor érdemes még a kukáknál is feltárni a lehetőségeket, megéri.

A felső elemek is követik az alsók horizontális elrendezését, emiatt általában felnyílóak vagy feltolhatóak. A különböző vasalatok más-más irányú és helyigényű felnyitást tesznek lehetővé, a tervezésnél erre is kell gondolni.

Bízunk benne, hogy szakmai hozzáértésünkről a fentiek meggyőzik, és eljön bemutató termünkbe, ahol meggyőződhet személyesen is munkánk minőségéről. Reméljük, ingyenes felmérésünket -Budapesten- igénybe veszi: kattintson ide

Mit jelent az egyedi konyhabútorgyártás?

A modern és egyedi konyha az Ön szükségleteihez és életviteléhez igazodik. Egy konyhát tapasztalatok szerint 20 évig használunk. Ezért megéri a fáradtságot, hogy a kívánságokra és követelményekre a konyhavásárlás során kellőképpen ügyeljünk.A konyhabutikban a gyártótól, gyári áron kapja meg a megálmodott konyháját. Budapesten ingyenes szolgáltatásunk: felmérés, látványterv készítés, házhoz szállítás és összeszerelés. Ne restelkedjen, kérdezzen, hiszen bútorát Önnek kell élveznie, az Ön kényelmét kell szolgálnia!

Megrendelés menete

  • Válasszunk stílust, színt, elhelyezési formát, alapanyagot együtt a minta termünkben, ahol tapasztalt, szakképzett kollégák hasznos tanácsaikkal segítik az Ön döntését.
  • Ingyenes látványtervet (csak annak, aki tőlünk rendeli meg a konyhát, egyébként 10 000 forint+ÁFA=12 700,-) és árajánlatot készítünk.
  • Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ha elfogadta az árajánlatot.
  • A felmérés és után nincs más teendője, mint várni az álom konyháját (3-4 hét). Ha kéri, a régi bútorát INGYENESEN elbontjuk és elszállítjuk. Felméréskor 50% előleget kérünk.
  • Az elkészült konyhabútort INGYENESEN házhoz szállítjuk és beszereljük. Ha Ön mindennel elégedett, akkor kérjük a számla végösszegét.
BónuszINGYENESEN megszervezzük Önnek a burkoló, villanyszerelő, festő, vízszerelő munkáját is, hogy Ön minél rövidebb idő alatt birtokba vehesse álom konyháját. Kollégáink nem dohányoznak,nem fogyasztanak alkoholt, és 10 éve együtt dolgozunk.
Tippek, ötletekMiért pont itt rendelje meg?Konyhaelrendezési formákAjánlatkérés