Klasszikus konyhaMinimál konyhaModern konyha

Klasszikus konyha

A KLASSZIKUS, RUSZTIKUS STÍLUSÚ Konyhabútor kedvelőinek tömör fából íves vagy egyenes záródású keretbetétes szerkezettel készült frontokat gyártunk, a konyha báját polckorlátok, díszes párkányok, kis fűszerfiókok, fűszerpolcok adják meg. Jellemző a vertikális elrendezés, 90 vagy 45°-os szögben kiugró szélesebb alsó elemek, sok szabadon álló polc, akasztókon ill. kampókon tárolt lábosok, bögrék, fonott kosarak fiókként való használata. A frontok díszesebbek, faragott pillérlécek, palacktartó, nyitott elemek, díszes üvegek tagolják a konyhát. Színük lehet az antik fehértől a cseresznyén keresztül a világos kékig sokféle. Az antikolást fóliázott fronton is tudjuk produkálni. Kovácsolt vas, antikolt, ill. kerámia fogantyúk illenek hozzá. Kis léptékű a falon az egyszínű vagy mintás csempe, akár szabálytalan éllel. A háztartási gépek is igazodnak a stílushoz - fekete, antikolt, sárga réz előlappal, fogantyúval, palásttal rendelkező sütőt, elszívót választhatunk hozzá. A mosogatómedence gyakran egy tömbből készült, ráülve az alsó szekrényre teljes mélységét mutatja.

Nagyon sokan szeretik ezt a stílust.

Bízunk benne, hogy szakmai hozzáértésünkről a fentiek meggyőzik, és eljön bemutató termünkbe, ahol meggyőződhet személyesen is munkánk minőségéről. Reméljük, ingyenes felmérésünket -Budapesten- igénybe veszi: kattintson ide

Mit jelent az egyedi konyhabútorgyártás?

A modern és egyedi konyha az Ön szükségleteihez és életviteléhez igazodik. Egy konyhát tapasztalatok szerint 20 évig használunk. Ezért megéri a fáradtságot, hogy a kívánságokra és követelményekre a konyhavásárlás során kellőképpen ügyeljünk.A konyhabutikban a gyártótól, gyári áron kapja meg a megálmodott konyháját. Budapesten ingyenes szolgáltatásunk: felmérés, látványterv készítés, házhoz szállítás és összeszerelés. Ne restelkedjen, kérdezzen, hiszen bútorát Önnek kell élveznie, az Ön kényelmét kell szolgálnia!

Megrendelés menete

  • Válasszunk stílust, színt, elhelyezési formát, alapanyagot együtt a minta termünkben, ahol tapasztalt, szakképzett kollégák hasznos tanácsaikkal segítik az Ön döntését.
  • Ingyenes látványtervet (csak annak, aki tőlünk rendeli meg a konyhát, egyébként 10 000 forint+ÁFA=12 700,-) és árajánlatot készítünk.
  • Ingyenes helyszíni felmérést végzünk, ha elfogadta az árajánlatot.
  • A felmérés és után nincs más teendője, mint várni az álom konyháját (3-4 hét). Ha kéri, a régi bútorát INGYENESEN elbontjuk és elszállítjuk. Felméréskor 50% előleget kérünk.
  • Az elkészült konyhabútort INGYENESEN házhoz szállítjuk és beszereljük. Ha Ön mindennel elégedett, akkor kérjük a számla végösszegét.
BónuszINGYENESEN megszervezzük Önnek a burkoló, villanyszerelő, festő, vízszerelő munkáját is, hogy Ön minél rövidebb idő alatt birtokba vehesse álom konyháját. Kollégáink nem dohányoznak,nem fogyasztanak alkoholt, és 10 éve együtt dolgozunk.
Tippek, ötletekMiért pont itt rendelje meg?Konyhaelrendezési formákAjánlatkérés